diumenge, 17 de maig del 2009

ACTIVITAT AMB ERRORS





Unes cinquanta escoles de set municipis catalans participen en la campanya " recicle una joguina" per sensibilitzar sobre el reciclatje de joguines electrònoques.


Els alumnes del C.E.I.P Castell Ciuró de Molins de Rei. Per exemple, han discecionat un munt de joguines per descobrir tot el que amaguen dins. Moltes joguines porten al interior: bombetes, xips electrònics, cables i piles. Que, si van a parar a les escombreries, poden ser molt perilloses i contaminants. L'activitat forma part de la campanya "Recicle una joguina", organitzada per la fundació Ecotic, que vol promoure la recollida sal·lectiva de joguines i petits aparells elèctics i elecrònics dels que tenim a casa.

Les escoles i instituts que hi participen tenen el "capsijoc". Un contenidor taronja, on es poden deixar els jocs bells o espatllats. Desprès, uns professionals del reciclatje, s'encarreguen de separà els diferents elements per reciclarlos convenientment.

Si a l'escola no teniu un d'aquests contenidors, aureu de portar les joguines a la deixalleria.

REFLEXIÓ:
Que tothom segueixi les mateixes normes ortogràfiques, es perquè, si cada persona escrivis de una manera diferent sense tenir sentit, ningú entendria el que vol escriure una altre persona. Per això hi ha normes ortogràfiques, perquè tothom escrigui igual i esns poguem entendre. També es per la persona que escriu amb faltes creus que no s'hi esforça i estudia tant com una persona que no fa faltes.
I està clar que s'enten molt millor ha una persona que, quan parla amb signes de puntació.
Marta A.

1 comentari: