dissabte, 16 de maig del 2009







COVES D'ESPLUGÀ DE FRANCOLÍ
PORT AVENTURA
MONESTIR DE SANTA CREUS
DELTA DEL'EBRE
A tots aquests llocs anirem de colònies, i si ha algú que no sap molt bé el que ferem, que cosulti aquest article sempre que li fagi falta.
PRIMER DIA:
Dimecres 27 de maig serà el dia que agafarem l'autocar. Tots els alumnes de 5è i 6è que venen de col·lònies tinrdàn que està al camp de futbol amb tot l'equipatge i les ganes de estar desperts. Perque, trepareu-se, tindrem que estar al camp de futbol a les 7:30! Ja fa falta que us aneu a dormir aviat!
Una vegada haven pujat a l'autocar, hem de fer una o dos excursions , podriem anar a les coves, a el Delta de L'Ebre o al monestir. Aixó si, no hanirem encara a Port Aventura, però si hanirem a dormir a l'hotel. Quan harrivem a l'hotel, desfarem l' equipatge i ens hanirem a dutxar. Una vegada haver passat per la dutxa, anirem a sopar. Em sembla que hi haurà bufet lliure...
I desprès a dormir. A, per sert l'hotel es diu Deurade Pa...
SEGON DIA:
Quan ens despertem, i ens aguem canviat de roba, anirem ha esmorzar. Desprès, sortirem i estarem tot el dia al parc. Per dinar, hanirem a un restaurant mexicà, per dues raons:
1. La primera raó es perque allà fan el menjar molt bó.
2. I la segona es que aquell es un de els restaurants més grans.
Allà els professors ens dunarant una mena de mini-carta, on sortirà el que podem demanar amb el que hem pagat. Però, si algú porta diners i vol agafar alguna cosa que sigui uns euros més car, perquè li bé de gust, podrà.
Una vegada haven dinat hanirem a veure l'espectacle de...
I desprès continuarem fent la bolta pel parc.
Quan sigui hora de tornar a l'hotel, ens dutxarem, vaixarem un altre cop a sopar, que, també hi haurà bufet lliure. I, els que vulguin veure EL PARTIT DE EL BARÇA A ROMA el podrà veure en una sala amb tele nomès per el VEDRUNA!
I, a el acabar el partit anirem tots a soomiaar.

TERCER, I ÚLTIM DIA:
Ens despertarem, ens cambiarem, esmorzarem, que també hi haurà bufet lliure. I anirem fer alguna de les excursions que farem en aquests tres dies. Quan sigui l'hora de tornar, hanirem a la dutxa, soparem i a dormir.
Espero que us hagi agradat, i si, se que falta molta informació, per exemple com es diu l' hotel, ho on dinarem els altres dies que no anem a Port Aventura???
Donçs, aixó tindràs que descobriru tú.
Adèu, Marta A































2 comentaris: