divendres, 1 de maig del 2009



DELICIÓS PASTÍS DE COCO I CARABASSA DELS MARS DEL SUR
Per aquesta recepta necessites:
1kg de polpa de carabassa, mig l d'aigua aproximadament, 300 g de ratlladures de coco, 1 vuitè d'aigua, 100 g de sucre morè, 125g de farina, 1CC de sal, 2 puntetes de pebre de Jamaica mòlt, 3 CS de mantega per untar el motlle, 3 CS de mantega per fer-ne els flocs, 2 CS de ratlladures de coco per espolsar.
AIXÍ ES FA:
1. Per començar, parteix la carabassa, treu la polpa i talla-la a trossets. Ves amb molt de compte per no fer-te mal!
2. Posa aigua en una cassola fins a una altura de 2 a 3 cm i tira-hi la carabassa trossejada.
Fes-la bullir de 15 a 20 minuts, fins que estigui tova.
Cola-la amb un colador, escorre-la a la aigüera i deixa-la refredar.
3. Mentestant, posa les retalladures de coco en el bol, aboca-hi l'aigua i remena aquesta massa amb una cullera de fusta.
4. Escalfa el forn a 200 graus.
5. Possa els trossos de carabassa escorreguts en un bol gros i redueix-los a una pasta fina amb una batedora de braç o un passapuré.
6. Incorpora a la pasta de carabassa el sucre, la farina, les retalladures de coco remullades i escorregudes, sal i pebre.
Remena-ho tot bé amb una cullera de fusta.
7. Unta un motlle amb mantega, omple'l amb la massa de carbassa i escampa flocs de mantega per sobre. Damunt de tot, tira-hi la resta de retalladures de coco i fica el motlle al forn calent durant 60 minuts.
(Compte, posa't els guants de cuina perquè el motlle crema de valent!)
BON PROFIT!
Marta A

3 comentaris:

  1. Soc l'Òscar i crec que us ha quedat molt bé la recepta.També m'ha agradat molt les gomes submarines és molt interessant.

    ResponElimina
  2. crec que deu estar molt bo probare de fer-ho a casa meva us falicito¡¡¡

    ResponElimina