dimarts, 19 de maig del 2009

L'ESCOLA







L'escola fem moltes coses ,estudiem ,fem deures ...
Si fas alguna entremeliadura ,pam! sense pati.


L'escola té molts cursos P3 ,P4 ,P5 ,primer...


A l'escola hi ha 5 pisos el soterrani ,de P3 ,P4 ,P5 ,de primària ,de secundaria i batxillerat.
Els canvis més grans per estudiar són de 2n a 3r, de 4rt a 5è i de 6è a 1 d'eso. La nostra escola es molt gran, té 3 patis , un pavelló on fem tots els jocs.




L'escola està basada en:


Els alumnes:A casi tots els alumnes no li agraden estudiar, normalment les nenes estudien més.
A la nostre escola hi ha nens de totes menes, però tots som amics. Quan algun amic nostre es deixa l'esmorzar a casa nosaltres li donem un tros del nostreesmorzar.

Els professors:A la nostra escola hi ha aproximadament 70 professors.La seva feina és preparan-se i ensenyan-se per el futur.Hi ha diferents professors en la nostra escola:d' infantil, de primària, de secundària i batxillerat.Tots són molt amables.Alguns renyen i altres no tant, d'altres s'enfaden, esposen istérics i criden!En canvi hi ha professors que no s'enfaden casi mai, però no podem d0r mai que no.Hi ha que són tutors , que s'encarreguen d'ensenyar a la seva classe i de controlar-los.I els "especialistes", són els que fan una assignatura i van a una classe ha ensenyar la seva "especialitat".

Les matèries:Hi ha matèries que són divertides i ni han que no.Hi ha diferents matèries: socials(que es molt avorrida), naturals, mates, català.Cada nen o nena té gustos diferents i nens que depèn de quina matèria toqui no escolta gaire o si.

Les classes:A les classes hi ha de tot ,nens nens que no fan cas i d'altres que es toquen el nas.Depèn de quina professora la gent està atenta.Però només es posa a cridar i dibuixar la gent valenta.A les classes passen moltes coses . Des de quan comencem fins que acabem.Però això segur, tothom té ganes d'acabar, i començar el dia següent!!!



El pati:Tenim 3 patis ,un pels nens de p3, p4 i p5 on hi ha rodes per a que els nens petits juguin. L'altre té inclòs els porxos en el pati hi ha dos porteries de futbol i quatre canastesde basquet. L'altre està a redere de el cole i està dividit en dos parts, una part té in sorral on els nens juguen amb la sorra i altres a pilota també hi ha 2 porteries i 2 canastes, l'altre part és super gran i hi ha molts albres amb ells fem porteries per jugar afutbol amb qualsevol pilota però no pot ser de cüir.

Aquesta foto només ensenya una part de l'escola.
L'escola és molt més gran!!!!




Marc, Judith, Hector, Marta A. i Rodrigo.
Picador Hector










































































































































































































































































































































1 comentari: