dimarts, 2 de juny del 2009

TEXT

Unes 50 escoles de 7 municipis catalams participen en una campanya de reciclar joguines per sensibilitzar sobre alreciclatge de joguines electroniques.

Els alumnes del ceip castelló Ciuró de Molins de Rei, per exemple han disseccionat un munt de joguines per descobrí tot el que amaguen dins. Moltes joguines porten a l'interior bombetes, xips electònics, cables i pilas que si van a parar a les escombraries, poden ser molt perilloses i contaminants.

L'activitat forma part de la campanya de reciclar joguines organitzada per la fundacióEcotic que vol promoure la recollida sel·lectiva de joguines i petits aparells electrics i electrònics dels que tenim a casa.

Les escoles i instituts que h participen tenen el (capsijoc) un contenidor taronge on es poden deixar els jocs bells o espatllats.Després uns professionals del reciclage s'encarreguen de separar elsdiferents elements per reutilitzar-los o reciclar-los convenientment.Si a l'escola noteniu un d'aquests contenidors haureu de portar les joguines a la deixalleria.



REFLEXIÓ

Fer aquest blog ha estat molt bé perque jo personalment he aprés dos coses, la primera és que he aprés ha posar els punts, les comes i moltescosesmés i l'altre és que amb tots els meus companys i jo hem descobert moltes coses de l'ordinador i ha estat molt divertit.


Hector Hewitt Hernandez

1 comentari: