dijous, 30 d’abril del 2009


PER AQUESTA RECEPTA NECESSITES:
300 g de xocolata de cobertura amb llet, 1dl de crema de llet, 1 sobre d'encenalls de xocolata, motlles de paper per a bombons (els trobaràs a la secció de pastisseria del supermercat).
AIXÍ ES FA:
1. Posa aigua en una cassola i col·loca-hi un plat a el damunt. Deixa que s'escalfi a poc a poc a foc baix.
2. Posa la xocolata de cobertura i espera que es fongui.
3. Quan la xocolata s'hagi desfet, al cap d'uns 5 minuts, treu del foc la cassola i el plat (compte fes servir els guants de cuina per no cremar-te)
4. Posa la crema de llet en un cassó i fes-li arrencar el bull. No deixis de remenar-la amb el batedor perquè no es cremi.
5. Quan la crema de llet arrenqui el bull, abaixa el foc a baix de tot, aboca-hi la xocolata liquada a poc a poc i vés-ho barrejant.
No ho batis bruscament: remena-ho amb suavitat fins que obtinguis una massa suau de xocolata.
6. Deixa refredar aquesta massa, tapa-la i fica-la unes hores al frigorífic o, si pot ser, tota la nit.
7. L'endemà, posa en un plat els encenalls de xocolata.
8. Amb una cullera d cafè agafa del cassó petites porcions de la massa de xocolata, fes-ne boletes de la mida d'una nou amb les mans i posa-les sobre els encenalls de xocolata. Cal que ho facis ben de pressa perquè la xocolata no es torni a fondre.
9. Fes rodar les boletes unes quantes vegades sobre els encenalls de xocolata i posa-les dins els motlles. Torna-les a posar al frigorífic perquè recoperin la textura ferma.
Marta A

5 comentaris:

  1. Hola nois! Aquesa recepta ha de ser boníssima! Recordeu redactar una benvinguda per als lectors de la vostra revista! De moment us felicito.

    ResponElimina
  2. M'agradat molt la racepta de cuina i la benvinguda.La revista de moment és molt bonica.

    ResponElimina
  3. M'agrada molt la recepta de cuina té molt bona pinta.De mopment és molt bonica.


    GRUP 6(Machado).

    ResponElimina